4mdc.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. A “Tovább” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.  - Itt tudod elvolvasni adatvédelmi tájékoztatónkat.

Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Hip-Hop Speed
Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Videoclip Dance
Tanfolyam - Hírek - Galéria -
 
 Óvoda - T.E.T.

A Fashion Dance leírása

Leírás:

145A fashion dance egy olyan átfogó mûvészeti ág, amely sajátos, csak rá jellemzõ tematika alapján a manökenek színpadi mozgásával, a videoclip dance, a klasszikus és jazzbalett (egyéb táncok) elemeinek segítségével színpadi show-t állít elõ, amely a nézõk szemében a kollekció esztétikai értékét növeli.

Története:

018

A fashion dance mûvészeti ág létrejöttét a Fashion Dance 2002 Kft. megalapításától (2002. július) számíthatjuk. Létrehozója Cseppely Béla "A Négy Muskétás SE" elnöke, a Fashion Dance 2002 Kft. igazgatója. Irányítása alatt 1995-óta "A Négy Muskétás SE" az ország legnagyobb (3000 fõ), és legeredményesebb egyesületévé nõtte ki magát az akrobatikus rock and roll sportágban. (Obervardt világkupa 2. helyezett mindkét junior kategóriában; országos 1 helyezések.)

"Mindig vonzódtam a divat, a szép megjelenés, és a tánc színes világához. A fashion dance megalkotásával egy olyan komplex mûvészeti ágat szeretnék létrehozni, amely mindhármat tartalmazza."

Szervezeti háttere:

A Fashion Dance nevében és tematikájában egyaránt védett mûfaj, amelynek jogtulajdonosa a Fashion Dance 2002 Kft. Budapesten a fashion dance klubokat és 209tanfolyamokat a Kft. saját maga szervezi, szakmailag, jogilag és gazdaságilag felel a tanáraiért. Vidéken licence rendszerben, önálló jogi személyekkel köt szerzõdést, akik szakmailag, jogilag és gazdaságilag felelnek az adott területen dolgozó tanáraikért. A területi vezetõk kizárólagos joggal rendelkeznek és kötelesek betartani a Kft. minõségi és menedzsmenti elõírásait.